Hur flirtar man?

en mand, der søger en kvinde
Vælg din alder
forrige trin

Hur flörtar man?

Hur flirtar man?

Flörta eller flirta är samma sak, med två olika stavningar. Men hur flirtar man med killar och hur flirtar killar? Det finns en massa bra tips för både killar och tjejer att ta till sig. Så vill du ha bra flörttips, fortsätt läsa! Du kan lära dig flirta med tjejer eller lära dig flirta med killar, beroende på vilket kön du är intresserad av. Det kan vara lite olika att flirta beroende på om du själv är kille eller tjej. Men för tjejer kan det vara att man exponerar sin nacke, blinka en gång, ta ögonkontakt, snurra med håret. Mannen kan ta ögonkontakt, be henne berätta mer om saker, nämna hennes namn, se till att hålla ögonkontakten.

Hur man flörtar

Hur man flörtar kan gå till på lite olika sätt. Men att flirta, det ska vara kul! Det finns flera bra flirt tips för tjejer och för killar. Ett sätt är att använda sig av lätt beröring. Rör personen lätt på handen, armen eller axeln samtidigt som ni pratar. Se till att le, visa med munnen hur du känner. Skratta, dra skämt, visa att han eller hon gör dig glad. En intensiv ögonkontakt är även det bra. Se till att hålla kvar blicken lite längre än normalt, cirka 5 sekunder. Gör om det flera gånger. Att använda sig av läpparna är ett annat sätt, att rikta uppmärksamheten mot dem genom att du biter dig i underläppen lite eller slickar dig om läpparna. Ett annat sätt att flörta är att använda dig av ditt kroppsspråk och visas intresse. Ha kroppen vänd mot personen och ha ett öppet kroppsspråk. Se även till att komma närmare personen lite mer än vad man annars för. Skapa en intim och flirtig känsla. Sedan, var avslappnad och din flirt kommer även han eller hon slappna av.

Var lite mer flirtig

Så, hur flörtar man? Har våra flörttips kanske gett dig en viss vägledning till detta? Att våga vara öppen, använda sig av kroppsspråket, beröring, blickar och så vidare är ett bra sätt att flirta eller flörta på. Hitta ditt sätt att flirta på. Många gånger räcker det ofta med att vara sig själv, men en liten mer flirtig version kanske. Våga testa dig fram. Du märker om det är så att det går hem eller inte. Gör det inte det, så kanske du ska säga högt, att nu flirtar jag med dig, ge en blink och så får du se vart det leder!