Är du kär på riktigt?

en mand, der søger en kvinde
Vælg din alder
forrige trin

När vet man att man är kär

Att vara kär är en fantastisk känsla. Men att bli kär funkar olika för alla. En del blir kära snabbt och andra tar tid på sig att bli kära. Det är inte så lätt att kanske veta exakt hur det är att vara kär, då det kan vara svårt att känna igen kärleken. Men det finns en del saker som kan vara tecken på att du är kär. Bland annat kan det vara hur du känner dig i närheten av personen, hur du även fysiskt känner samt lite andra saker. Vår hjärna har en drift att hitta djup kärlek, precis som det är en drift att äta och dricka så den vill att vi ska bli kära.

Hur vet man att man är kär på riktigt

Hur vet man att man är kär på riktigt? Är jag kär eller inte är kanske något du funderar på och undrar om det finns är jag kär eller inte test. Ja, hur vet man om man gillar någon? Ett tecken är att du blir upprymd så fort du träffar personen, du blir glad, lycklig, ler mycket och tänker på dem, när de inte är där. Ett fysiskt tecken är dina hjärtslag. Ofta så ökar hjärtfrekvensen när du kommer nära personen i fråga om det är så att du är kär. Ett annat tecken på att du kanske är kär är att du känner dig trygg med den personen. Du vågar vara dig själv, du vågar vara ärlig. Att le varje gång du tänker på dem, ja det kan allt vara kärlek i luften. Du känner även att det är en person du vill lära känna mer, på djupet och även öppna upp dig för på samma sätt. Att sitta och vara nervös inför ett telefonsamtal eller vänta på sms är även det ett tecken. Så det är bra tecken som kan visa att du är kär. Att veta om det är äkta kärlek, det är något du får ta reda på.

När vet man att man är kär

Är jag kär säger du? Om du ens misstänker att så är fallet, så är det troligen så. Frågar man sig själv frågan om jag är kär, så kan det nog vara så att du vet det egentligen. Hur vet man om en kille är kär i mig säger du då? Om du redan känner att du vet att du är kär i honom. Det är då du ska kolla hur han beter sig när ni är nära varandra. Du kan läsa ut mycket av hans kroppsspråk. Att vilja vara nära dig, prata om dig, höra av sig ofta är bra tecken och kan betyda att han är även kär i dig. Om du är osäker gör ett är du kär test. Kanske du får svaret på är jag kär i honom. Eller så är det bara så att du vet!