Söker du efter kyss tips?

en mand, der søger en kvinde
Vælg din alder
forrige trin

Tips på hur man kysser

Söker du efter kyss tips?

Är det så att du letar efter kyss tips? Du kanske undrar hur man kysser någon? Om det är ok att ha en första dejten kyss? Det här med att kyssas eller hångla, det kan vara svårt att veta hur man gör, om man inte är van. Det är skillnad på en puss och en kyss. Alla har lite olika sätt att kyssas på, men gemensamt är ofta att man särar på läpparna och rör tungan och läpparna. Man kan kyssa varandra med mjuka, avspända läppar och med munnen halvöppen eller så kan man göra det med lite mer öppen mun och sedan låta tungorna mötas. En puss är när du trycker läpparna mot någon annans mun med stängd mun.

Hur kysser man bra?

Hur vet man om man kysser bra och går det att lära sig? Hur kysser man någon? Väntar man på att han ska ta första steget, och ge första kyssen? Det finns egentligen inga regler kring hur man gör. Om man ska ha första dejten kyss eller om det är en andra dejten kyss. Kyssas på första dejten kanske man gör som avslutning på det hela, om båda känner att det var en bra dejt och man attraherades av varandra. Om man aldrig har kysst någon eller hånglat så kan det vara svårt att veta hur man gör eller om den andra kysser bra. Om du vill lära dig hångla eller kyssas, så är det ju så att övning ger färdighet. Att hångla bra, ja det är ju den du gör det med som avgör! Om du vill lära dig att kyssas eller ska kyssa eller hångla på bästa sätt, så är det en fördel att ha någon att göra det med. Om det är så att ni är två, börja sakta men säkert, med att pussa varandra. När det känns bra, så sära på läpparna och testa att ta med tungan. Undvik att vispa runt med tungan allt för mycket, du vill inte jämföras med en elvisp. Kyss varandra mjukt och avslappnat och andas genom näsan. Händerna kan du eller ni sakta börja ta på varandra med. Att kyssas eller hångla, det går att göra stående, sittande, liggande.

Njut av en romantisk dejt

Om det finns en person du vill kyssa, så är det kanske bra att bjuda ut på romantisk dejt. Att just höja den romantiska stämningen gör att det naturligt blir att man vill kyssa varandra, under eller efter, beroende på var ni är och hur väl ni känner varandra. Är det allra första dejten med någon, tänk inte så mycket på det där med att kyssas. Det kommer att komma naturligt om det är så att ni båda vill och känner att det är en bra idé. Testa er fram så ska ni se att det blir den bästa kyssen!