Hur vet man att ens flört är intresserad?

en mand, der søger en kvinde
Vælg din alder
forrige trin

Tecken på att någon är intresserad av dig.

Både killer och tjejer funderar mycket över detta med hur man vet om han eller hon man har i sikte är intresserad. Man vill veta tecken på attraktion från kvinnor om man är man och man vill ha tecken på att han är intresserad om man är tjej. Men hur vet man att en kille är intresserad av dig? Eller hur vet man om en tjej är intresserad? Ofta handlar det om kroppsspråket. Det kan vara kroppsspråk sexuellt intresse så väl som kroppsspråk kär. En person du nyss träffat eller en person du spanat in ett tag.

Så vet du att han är intresserad

Ja, du kanske vill ha svar på så vet du att han är intresserad, eller så är det så att du vill veta om det är hon som är det. Personen du är intresserad av kommer troligen inte att blinka med ena ögat, men blicken kan trots det berätta mycket om hur personen känner för dig. Sedan ska man titta på resten av kroppsspråket, hur de rör sig och hur de har armarna. Är personen vänd mot dig och inte håller armarna i kors betyder det att han eller hon har ett öppet kroppsspråk och känner förtroende för dig. Är personen intresserad av dig så kommer det antagligen synas på att de inte "skyddar" sig med armarna. En annan ledtråd är om personen står vänd mot dig med fötterna lätt pekande utåt. Sedan är det fysisk kontakt, beröring som kan visa tecken på attraktion från män eller tecken på attraktion från en kvinna. Känner ni varandra sedan innan och du funderar på frågan hur vet jag att han är intresserad av mig, så finns det andra tecken. Bland annat att personen gillar det du gillar, kommer ihåg vad ni pratat om, hör ofta av sig, vill prata med och om dig och bryr sig om dig. Så det finns som sagt en hel del tecken att titta efter!

Tecken på attraktion

Frågorna hur vet man att en tjej är intresserad eller hur vet man om en kille är intresserad hoppas vi att du lite fått svar på ovan. Det är som sagt mycket kroppsspråket som visar det. Mäns kroppsspråk vid attraktion skiljer sig inte så mycket från kvinnors. Så börja studera personen noga hur de rör sig, hur de beter sig, vad de pratar om. Är ni vänner, eller bekanta, kanske börja prata och flörta lite och se vad som händer? Det kan ju vara så att det är starten på något helt fantastiskt. Det gäller bara att våga visa sitt eget intresse!

Populära sidor