Tecken på att det är mer än vänskap

en mand, der søger en kvinde
Vælg din alder
forrige trin

Är det mer än vänskap mellan er?

Ni har varit vänner länge, men du har aldrig sett på personen ifråga i egenskap av annat än just en vän förrän nu. Men så kanske du känner av att det finns något mer, att du kanske är kär i en kompis. Eller så är det tvärtom, att din vän, känner mer än vänskap. Det kan även vara att ni båda känner av att det är på gång att bli mer än bara vänskap. Det finns en massa tecken på kärlek och det finns tecken på mer än vänskap. Känner du dig exalterad och till och med lite nervös när ni ska ses? Då kanske det är så att du känner mer, än bara vänskap. Att bli förälskad i en vän är inte ovanligt.

Tecken på att ni är mer än bara vänner

Hur vet man om det är kärlek eller vänskap tänker du? Det finns flera tecken som man kan se det på. Är det så att din vän är den första du tänker på när du vill dela med dig av något. Ringer eller skickar ni sms varje dag? Det är klart att det kan vara tecken på en stark vänskap, men även tecken på något mer. Ett annat tecken på äkta vänskap är att man vill att ens vän alltid mår bra, under alla omständigheter. Men det kan ta ett steg längre än så. Ni hör av er så fort ni landat eller kommit hem från krogen till exempel. Ett annat tydligt tecken på kärlek är att ni spenderar all ledig tid tillsammans, både lediga kvällar och helger. Kanske du är extra motiverad att åka till ett ställa om din kompis ska dit. Sen är ett annat tecken på mer än vänskap att ni är extremt lojala mot varandra. Andra tecken kan vara att du eller din kompis ger komplimanger, klankar ner på dejter du har, skämtar om att ni borde dejta och så vidare.

Dejta en kompis?

Om du ställt frågan är vi bara vänner eller mer så är det troligen att det är just så. Men hur gör man för att dejta en kompis? Hur vet man att även den personen känner mer? Det finns många saker att tänka på när det kommer till att dejta en kompis. Så, tänk efter noga om den speciella vänskapen ni har verkligen är värd att riskera. Det kan den ju vara, det finns ju många fördelar med det, men det kan även vara så att ni förlorar varandra. Det eftersom det kan vara svårt att gå tillbaka till att bara vara vänner efter att det varit en kärleksrelation.

Populära sidor